Zadenbib Noord Limburg

Op 26 september 2017 wordt er in het Michielshof in Hamont-Achel een informatieve en doe-avond over het winnen van zaden georganiseerd. Het programma ziet er als volgt uit: 19.30 uur:  Presentatie ‘Vruchtgewassen’ (wat is belangrijk, kruisbestuiving, oogst, drogen… Om 20.30 uur: Demo en workshop om (je…Zadenbib Noord Limburg

15-09-2017 13:54 – Ingezonden door Redactie

Op 26 september 2017 wordt er in het Michielshof in Hamont-Achel een informatieve en doe-avond over het winnen van zaden georganiseerd. Het programma ziet er als volgt uit: 19.30 uur:  Presentatie ‘Vruchtgewassen’ (wat is belangrijk, kruisbestuiving, oogst, drogen… Om 20.30 uur: Demo en workshop om (je eigen) zaden te schonen (dat is het scheiden van het kaf van de zaden). Ook zijn er voorbeelden hoe de zaden van bloemen en vruchtgewassen op een eenvoudige wijze geschoond kunnen worden. De inkom is gratis. Inschrijven kan via de website: www.zadenbibnoordlimburg.be, maar gewoon komen mag ook nog altijd.

Powered by Blog Grabber