Zaterdag 7 oktober 2017: Cycle Marathon nieuwe stijl.

“Laat de wielen twaalf uur aaneengesloten draaien!”Zaterdag 7 oktober 2017: Cycle Marathon nieuwe stijl.

14-09-2017 14:14 – Ingezonden door Redactie

“Laat de wielen twaalf uur aaneengesloten draaien!”

Onze stichting blijft zich onder meer met fietstochten in de regio actief inzetten voor organisaties die daadwerkelijk van levensbelang zijn. Zo hebben we in 2014 geld opgehaald voor Artsen zonder Grenzen, vervolgens zijn in 2015 alle opbrengsten rondom de ‘Tour for Life’ naar de Daniel den Hoed stichting gegaan en 2016 stond in het teken van het Ronald McDonald Huis in Maastricht. Dit jaar 2017 hebben we besloten de wielen te laten draaien voor donaties aan Five4Five, een organisatie die het Kankeronderzoeksfonds Limburg steunt.

Het geeft ons veel voldoening om met sportieve inspanningen een steentje bij te dragen aan organisaties die ontzettend goed werk doen. Om deze voldoening voort te zetten hebben we in 2017 weer een aantal activiteiten georganiseerd.

De laatste activiteit van 2017 staat gepland op zaterdag 7 oktober. We verzorgen dan een Cycle Marathon, een twaalf uur durende spinning uitdaging. Deelnemen kan in teamverband of individueel, zolang de wielen van de spinningfietsen maar non-stop blijven draaien. Uit de individuele inschrijvingen worden aparte teams samengesteld. Medeorganisator is wederom Relife Fitness, waar we ook dit jaar weer gebruik mogen maken van hun prachtige locatie aan de Amentstraat in Stramproy. De Relife instructeurs hebben een mooie serie opzwepende lessen voorbereid, met elk uur een apart thema. Deelnemers worden daarnaast getrakteerd op een bord spaghetti en kunnen gebruik maken van een heerlijke massage van het team van Olga Schmitz. Een fiets twaalf uur laten draaien kost 120,- euro. Wees er snel bij want vol = vol.

Waren we de afgelopen jaren nog aan het spinnen in een kleinere ruimte op de bovenverdieping, dit jaar hebben we meer ruimte en vindt de marathon plaats in de grote fitnessruimte beneden. Het wordt niet alleen prettiger voor de deelnemers om te spinnen, maar ook zeker voor de toeschouwers zal het een aangenamer geheel met meer beleving en meer gezelligheid vormen. Vanuit het bargedeelte kan men onder het genot van een drankje de spinners eveneens bewonderen. Hier is tevens een standje aanwezig waar rode en witte wijn besteld en later op de dag ook geproefd kan worden, samen met een heerlijk plankje kaas. De dag wordt afgesloten met een loterij, mogelijk gemaakt door vele Stramproyer ondernemers. Alle opbrengsten van deze dag worden geschonken aan Five4Five.

Wat                       : Cycle Marathon
Wie                       : Cycle for Charity
Waar                    : Relife Fitness, Stramproy
Wanneer           : Zaterdag 20 februari, 9.00 – 21.00 uur
Inschrijven       : www.cycleforcharity.nl
Kosten                : 120,- euro per fiets

Powered by Blog Grabber