Zijspan Team 60

Afgelopen zaterdag reden Max Bevers (Helmond)  en Gijs van Boxtel (Budel) weer een wedstrijd voor het Nederlands kampioenschap. Deze keer werd er gereden in Stevensbeek. Net voor de eerste manche viel…Zijspan Team 60

09-06-2017 15:49 – Ingezonden door Redactie

Afgelopen zaterdag reden Max Bevers (Helmond)  en Gijs van Boxtel (Budel) weer een wedstrijd voor het Nederlands kampioenschap. Deze keer werd er gereden in Stevensbeek. Net voor de eerste manche viel de regen met bakken uit de lucht, dus het circuit was erg modderig. Maar dat maakten voor deze 14 jarige kanjers niks uit. Ze gingen er vol voor en kwamen dan ook als eerste over de finish in hun klasse. Ze werden derde algemeen,wat heel netjes is als je weet dat Max en Gijs met 250 cc rijden en ze een aantal zijspancombinaties achter zich lieten met 450 cc. Tijdens de tweede manche was de baan gelukkig al ver droog gereden,maar de kuilen en sporen logen er niet om. Ook nu werden zij eerste in hun klasse en vierde algemeen. Max en Gijs mogen erg trots zijn op deze prestatie. Wilt u meer weten over deze jongens of wilt u hen sponsoren kijk dan eens op hun Facebook pagina.

Powered by Blog Grabber