“Zomer in de Munt”

Met jouw kassabon naar de zon. Spaar de kassabonnen van jouw aankopen en maak kans op één van de reischeques t.w.v. € 450,- Van 16 juni t/m 10 juli kun jij deelnemen aan de zomeractie. Dit doe je door…“Zomer in de Munt”

16-06-2017 08:45 – Ingezonden door Redactie

Met jouw kassabon naar de zon. Spaar de kassabonnen van jouw aankopen en maak kans op één van de reischeques t.w.v. € 450,- Van 16 juni t/m 10 juli kun jij deelnemen aan de zomeractie. Dit doe je door 3 of meer kassabonnen van 3 verschillende winkels uit de Muntpassage in de actie-envelop te stoppen en deze in te leveren op één van de pleinen. Actie-enveloppen zijn in alle winkels verkrijgbaar en je kunt zo vaak meedoen als je wilt. Je maakt kans op heel veel mooie prijzen. Zaterdag 15 juli om 11.00 uur is de prijsuitreiking van de vakantieactie, wie weet vertrek jij wel naar de zon!
In het winkelcentrum is prachtige zomerdecoratie aangebracht die het bekijken waard is. Naast dit alles is er een volledig activiteiten programma zodat niemand zich hoeft te vervelen tijdens de vakantie. Kijk voor meer informatie op www.muntpassage.nl

Powered by Blog Grabber