Zomeravond voetbalcompetitie

Vanwege hemelvaart was er afgelopen week maar een inhaalwedstrijd: ?Overalopladen.nl nam het op tegen  s.v. Budel 7. Het werd 2-7?. Vooral de eerste helft waren de teams behoorlijk aan elkaar gewaagd. Overalopladen.nl begon stiekem zelfs al aan een puntje te denken. Maar na rust ging het bij s.v. Budel…Zomeravond voetbalcompetitie

04-06-2017 12:11 – Ingezonden door Redactie

Vanwege hemelvaart was er afgelopen week maar een inhaalwedstrijd: ?Overalopladen.nl nam het op tegen  s.v. Budel 7. Het werd 2-7?. Vooral de eerste helft waren de teams behoorlijk aan elkaar gewaagd. Overalopladen.nl begon stiekem zelfs al aan een puntje te denken. Maar na rust ging het bij s.v. Budel 7 allemaal wat beter. De voetballers konden elkaar beter vinden en ook de richting naar het doel werd gevonden.  Overalopladen.nl bleef wel gevaarlijk in de counter, maar meer dan een paar kansen leverde dat niet op.
s.v. Budel 7 had de afronding een stuk beter op orde. Al met al een terechte overwinning maar bovenal een leuke en sportieve wedstrijd. Na deze inhaalwedstrijd hebben alle teams 7 wedstrijden gespeeld. Nog 2 speelronden en dan gaan we ons opmaken voor de laatste wedstrijden op vrijdag 16 juni. Het programma en de stand elders op deze sportpagina’s.

Powered by Blog Grabber