Zomerse tweede Ekkerloop

Tijdens de tweede Ekkerloop heerste er zomerse temperaturen. De lopers die deelname aan de kortere afstanden hadden hier weinig of geen hinder van maar de langere afstanden konden wel extra water gebruiken…Zomerse tweede Ekkerloop

24-06-2017 11:56 – Ingezonden door Redactie – Foto DeMeus

Tijdens de tweede Ekkerloop heerste er zomerse temperaturen. De lopers die deelname aan de kortere afstanden hadden hier weinig of geen hinder van maar de langere afstanden konden wel extra water gebruiken vooral de laatste kilometers. De jongste categorie kende een grote aanwas ten opzichte van de eerste keer. Ook de allerkleinste liepen ditmaal de twee rondjes onder begeleiding van hun ouders, broertje/zusje. Ook ditmaal was lana v Hunsel de andere weer te snel af en bij de jongens was het Teun Salden die de anderen voorbleef maar de voorsprong was minder groot dan de eerste keer. Daan van Hout was bij de 600 m. 7 t/m 9 jaar weer de snelste maar de verschillen worden wel kleiner. Bij de 1000 m. was het ditmaal Ties van Cranenbroek die met de zegen aan de haal ging voor Daan Duisters. Op de Engelse mijl liep Luuk Duisters naar een verdienstelijk tweede plaats. Op de 3,5 km. dames verraste Evi de Laat Annemie van Seggelen door op het laatst met een sprint als eerste dame te finishen. Bij de heren was Bob Janssen dit keer sneller dan Joost Saanen en Loek Moons. De 7 km. kende een nieuwe winnaar, dit keer moest Toon Donné zijn meerdere erkennen in Ronny Driesen. Bij de dames was weer Anneleen Doumen de andere te snel af. Sander Looymans gaf de 10,5 km. extra glans door dit keer als eerste te finishen voor Eric de laat. Bij de jeugdteams vergrote het team van sv Budel JO9-3 de voorsprong door allemaal goede tijden te lopen. Met nog twee lopen te gaan kan er natuurlijk nog van alles gebeuren. De derde Ekkerloop is weer op woensdag 21 juni en de laatste loop is op 28 juni met de prijsuitreiking. Voor alle uitslagen/tussenstanden/foto’s zie de site www.ekkerloop.nl

Foto: Dit groepje presteerde nog prima bij de Ekkerloop. Foto: DeMeus

Powered by Blog Grabber