Zwem4daagse IJzeren Man

Op maandag 26 juni is in de IJzeren man de opening van Zwem4daagse en het verkleedfeest met als thema ‘onder water wereld.’ Op de eerste dag van de zwem4daagse zal Maaike Caelers (triathlete, Gaan voor…Zwem4daagse IJzeren Man

19-06-2017 08:52 – Ingezonden door Redactie

Op maandag 26 juni is in de IJzeren man de opening van Zwem4daagse en het verkleedfeest met als thema ‘onder water wereld.’ Op de eerste dag van de zwem4daagse zal Maaike Caelers (triathlete, Gaan voor Goud) het startschot laten klinken van de zwem4daagse om 16:00 uur en zal ze zelf de eerste baantjes zwemmen.
Tijdens deze dag mag iedereen verkleed komen met als thema ‘onder water wereld’. Zorg dat je je helemaal uitdost met leuke kostuums/ schmink/ attributen etc. Tussen 16:00 en 19:00 uur kun je op de foto worden gezet bij de fotostand. Deze foto’s zullen vervolgens op de Facebook site van Zwembad De IJzeren Man worden geplaatst. De foto die op donderdag 29 juni om 12:00 uur de meeste likes heeft, wint de verkleedfeest fotowedstrijd. De prijsuitreiking zal plaatsvinden op vrijdag 30 juni 2017.
 
Dinsdag 27 juni:  Stormbaan
Dinsdag is er een stormbaan op het grasveld waarop je samen met je vriendje(s) en vriendinnetje(s), op papa of mama, broertje(s) of zusjes(s) een parcours kunt afleggen.
 
Woensdag 28 juni: IJsjesdag
Vandaag zijn alle softijs kinderijsjes 1 + 1 gratis. Nadat je hebt gezwommen kun je lekker bijkomen onder het genot van een ijsje bij de Beachclub van Zwembad De IJzeren Man.
 
Donderdag 29 juni:  Weerter Kampioenschap bommetje maken
Van 17:00-19:00 uur kun je meedoen met het Weerter Kampioenschap bommetje maken.  Wie maakt de hoogste spetters van de duikplank? Er zijn 2 prijzen te vergeven. Een prijs voor kinderen onder de 16 jaar en 1 prijs vanaf 16 jaar. De prijsuitreiking vindt plaats om 19:00 uur.
 
Vrijdag 30 juni: Medaille uitreiking en zwem4daagse discofeest.
Tijdens de slotdag van de zwem4daagse zijn Aito Koster (Bokster) en Vera van Pol (Turnster),  (Gaan voor Goud) aanwezig  om de medailles uit te reiken. Naast je medaille ontvang je een oorkonde en een leuke Finding Dory gadget. De Swimba mascotte(zie afbeelding) is aanwezig en als je wilt kun je hiermee op de foto. Tevens zullen er wat kraampjes te vinden zijn van o.a. Colada, Sweakers, en Aquasportactiviteiten.  De avond zal vanaf 18:00 uur muzikaal worden omlijst door Hermeni-j Vannix. Daarnaast kunnen alle deelnemers   vanaf 19:00 uur gratis deelnemen aan het spectaculaire Zwem4daagse Discofeest met DJ Laurens.
 
Doe mee met de Zwem4daagse, goed voor 4 dagen (zwem)plezier!

Powered by Blog Grabber