25 jaar Haex BV Zomerdrive

De laatste zaterdag van augustus: traditiegetrouw lopen zo’n 400 tot 500 mensen heftig discussiërend of juist gewoon genietend, door de binnenstad van Weert. Ze doen het ene na het andere café aan zonder dat ze op echte kroegtijgers lijken. Dit jaar voor het  25e jaar een gebruikelijk maar toch wel heel…25 jaar Haex BV Zomerdrive

19-05-2017 10:41 – Ingezonden door Redactie

De laatste zaterdag van augustus: traditiegetrouw lopen zo’n 400 tot 500 mensen heftig discussiërend of juist gewoon genietend, door de binnenstad van Weert. Ze doen het ene na het andere café aan zonder dat ze op echte kroegtijgers lijken. Dit jaar voor het  25e jaar een gebruikelijk maar toch wel heel bijzonder tafereel. Bridgers, zowel thuisbridgers als clubbridgers, die uitstralen hoe gezellig het is om een dag in een ontspannen sfeer door de binnenstad van Weert te lopen, ergens wat te eten en te drinken en daar tussendoor ook nog een paar spellen te bridgen. Niet voor niets hebben we deelnemers die aan vrijwel  alle kroegentochten in de afgelopen 25 jaar hebben deelgenomen!  

De toename van het aantal sponsoren en dus ook van het aantal prijzen en dan niet alleen voor de beste bridgers  heeft er voor gezorgd dat we het afgelopen jaar weer bridgers teleur moesten stellen. Dit jaar zullen we onze capaciteit uitbreiden zodat we nog weer meer deelnemers welkom kunnen heten! Maar, meld je snel aan als je weer zeker mee wil doen.

Voor het eerst zal er naast een “Extra Korte Route” voor bridgers die niet ver kunnen lopen ook de mogelijkheid bestaan om deel te nemen op één vaste locatie, de foyer van het Munttheater, als de Extra Korte route nog te lang is.  In deze foyer zal ook de start en de afsluiting met een extra feestelijke toets, plaatsvinden. Bridgeclub Weert hoopt u zo waardig te kunnen ontvangen.

Hoewel het toernooi zoals gewoonlijk pas op 26 augustus gaat plaatsvinden is er alle reden om weer vroegtijdig kennis te geven van het toernooi omdat de inschrijvingen hoofdzakelijk in de periode van mei tot juli plaatsvinden om een, zoals u van ons gewend bent, goede organisatie neer te zetten

Voor wie belangstelling heeft om deel te nemen aan de 25e zomerdrive in Weert: deze wordt gehouden op 26 augustus vanaf 1o. 00 uur in het centrum van Weert. De kosten voor deelname bedragen € 47,00 per paar, inclusief lunch, koffie en vlaai. U kunt zich opgeven of informatie verkrijgen bij Willem Deijsselberg (+31(0)495543461), email: zomerdriveweert@gmail.com en een inschrijfformulier downloaden op onze website, http://www.nbbclubsites.nl/club/23007/.

Powered by Blog Grabber