39e Jaarmarkt en hobbymarkt

Voor de 39ste keer staat Budel-Schoot op Hemelvaartsdag, donderdag 25 mei, weer bol van de activiteiten. Dit alles vindt plaats van 11.00 tot 17.00 uur. Op deze Hemelvaartsdag vindt traditioneel de jaarlijkse…39e Jaarmarkt en hobbymarkt

17-05-2017 08:44 – Ingezonden door Redactie

Voor de 39ste keer staat Budel-Schoot op Hemelvaartsdag, donderdag 25 mei, weer bol van de activiteiten. Dit alles vindt plaats van 11.00 tot 17.00 uur. Op deze Hemelvaartsdag vindt traditioneel de jaarlijkse jaarmarkt en hobbymarkt plaats. Jaarlijks trekt dit evenement meer dan 15.000 bezoekers uit Nederland en België. De jaarmarkt en hobbymarkt wordt georganiseerd in het centrum van Budel-Schoot en de toegang is gratis.
  
Ook dit jaar zijn hier meer dan 100 kramen en uitstallingen bijeengebracht in een grote verscheidenheid aan zaken en artikelen. Het marktgedeelte is met zeer grote zorg samengesteld en biedt een uitgebreid assortiment aan koopwaar en diensten, dat aan alle behoeften kan voldoen. Ook zullen er diverse hobbyisten op de markt aanwezig zijn. Te zien zijn onder meer koperwerk, smeedijzer, handschilderen van keramiek, Oudfries houtsnijwerken, 3D tegelschilderen etc. Op nagenoeg alle stands worden demonstraties en uitleg gegeven. Al deze activiteiten staan ook dit jaar weer garant voor een zeer interessante en levendige hobbymarkt. Het Vogelsplein is dit jaar wat entertainment op de jeugd gericht. Voor de kinderen zijn weer diverse lucht kussens aanwezig. Natuurlijk is er voor de toeschouwers een groot centraal gelegen terras met gezellige muziek van DJ Woelie en Friends waar vanaf 14:00 ook nog eens diverse live optredens zullen zijn.
Het gezellige terrein van de jaarmarkt ligt in het centrum van Budel-Schoot. Dit terrein is verkeersvrij en het verkeer wordt tijdig omgeleid. In de directe omgeving hiervan is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.  Meer info te vinden op www.braderiebudelschoot.nl en www.facebook.com/braderiebudelschoot

Powered by Blog Grabber