40-jarige hockeyclub Cranendonck bruist

Afgelopen zaterdag 20 mei 2017 was het een gezellige drukte bij hockeyclub Cranendonck. Zeventien jongens en meisjes uit groep 1 en 2 van de basisschool waren te gast tijdens de Kinderochtend. Ervaren…40-jarige hockeyclub Cranendonck bruist

28-05-2017 11:45 – Ingezonden door Redactie

Afgelopen zaterdag 20 mei 2017 was het een gezellige drukte bij hockeyclub Cranendonck. Zeventien jongens en meisjes uit groep 1 en 2 van de basisschool waren te gast tijdens de Kinderochtend. Ervaren hockeyers Michael Kauffmann en Wesley Slooven organiseerden een hele leuke training. En ook komend weekend staat er weer iets bijzonders op het programma. Zaterdagmiddag om 15.00 uur speelt een team van voormalig HCC Heren 1 spelers tegen het huidige Heren 1 van HCC.

Nadat de sticks uitgezocht waren en geleerd was hoe je een hockeystick vasthoudt, werd er in tweetallen overgespeeld. Daarna een aantal leuke oefeningen en tot slot een echte wedstrijd met knotsen. Na afloop was er ranja en een lekkere cupcake. En de papa’s en mama’s die hebben in het zonnetje kunnen genieten.

Vanwege het 40 jarig jubileum organiseert de hockeyclub veel extra activiteiten. Zaterdagmiddag staat de vriendschappelijke wedstrijd gepland tussen Oud Heren 1 en het huidige Heren 1. De wedstrijd begint om 15.00 uur. En beide teams halen alles uit de kast om de overwinning binnen te halen.
Naast alle extra activiteiten worden er op zaterdag en zondag uiteraard ook competitiewedstrijden gespeeld. De voorjaarscompetitie kent nog drie wedstrijdronden. Een aantal teams van HCC is nog op koers om een titel te behalen.

Powered by Blog Grabber