7 Tegen 7-toernooi 85-jarig bestaan vv Maarheeze

In het Hemelvaartsweekend van donderdag 25 mei t/m zondag 26 mei organiseert vv Maarheeze diverse festiviteiten ter viering van haar 85-jarig bestaan. Zo zal er op donderdagmiddag op Sportpark De Romrijten…7 Tegen 7-toernooi 85-jarig bestaan vv Maarheeze

12-05-2017 11:29 – Ingezonden door Redactie

In het Hemelvaartsweekend van donderdag 25 mei t/m zondag 26 mei organiseert vv Maarheeze diverse festiviteiten ter viering van haar 85-jarig bestaan. Zo zal er op donderdagmiddag op Sportpark De Romrijten een voetbalclinic olv oud-profvoetballer en trainer Ernie Brandts georganiseerd worden voor de gehele jeugd van vv Maarheeze. ’s Avonds is er dan een feestavond voor alle inwoners van Cranendonck onder de swingende klanken van Partyband Freezz.

Op vrijdag 26 mei wordt er voor alle voetballiefhebbers een “7 tegen 7”- toernooi georganiseerd op het hoofdveld van sportpark De Romrijten. Dit sfeervolle toernooi start rond 15.00 uur en wordt afgesloten met een gezellige bbq en prijsuitreiking.

Iedereen die altijd al graag een balletje heeft willen trappen op het “heilige gras” van het hoofdveld, krijgt nu de kans. Met een team van 6 voetballers en een keeper worden er op een half speelveld in toernooivorm wedstrijden van 12 minuten gevoetbald.  Er hebben zich al diverse teams ingeschreven uit alle geledingen van Cranendonck maar zelfs ook al enkele teams uit Polen en Belgie. Inschrijven is echter nog altijd mogelijk tot uiterlijk woensdag 17 mei via een e-mail aan: activiteiten@vvmaarheeze.nl.  
Op zaterdag 27 en zondag 28 mei worden de festiviteiten afgesloten met het grote internationale jeugd-voetbaltoernooi voor de kleinste voetbaltalenten in de categorien mini’s, F, E en D-jeugd. Ook dit belooft een mooi voetbalgebeuren te worden waarbij uiteraard ook toeschouwers van harte welkom zijn. Kortom, volop voetbal-vertier op Sportpark “De Romrijten” rond Hemelvaart.

Powered by Blog Grabber