Abracadabra sim sa la bim

Op vrijdag 19 mei werd in het WZC St Jan Berchmans  in Hamont de lang verwachte tovertafel ingehuldigd.  De Tovertafel is een speels product voor personen  met dementie. De unieke en interactieve spellen…Abracadabra sim sa la bim

28-05-2017 11:31 – Ingezonden door Redactie

Op vrijdag 19 mei werd in het WZC St Jan Berchmans  in Hamont de lang verwachte tovertafel ingehuldigd.  De Tovertafel is een speels product voor personen  met dementie. De unieke en interactieve spellen zijn ontwikkeld om de spelers te stimuleren in zowel beweging als sociale interactie. En minstens zo belangrijk: ze brengen een heleboel vrolijkheid en plezier!  Na een hele tijd sparen voor dit product kunnen onze bewoners er nu eindelijk van genieten. Dank aan allen die bijdroegen om dit mogelijk te maken. Daar moest op geklonken worden !

Powered by Blog Grabber