Adembenemend programma CC De Adelberg

CC De Adelberg stelt met trots een adembenemend programma 2017-2018 voor.  Laat je meevoeren op een reis langs verrassende theaterproducties, prachtige dansvoorstellingen, muzikaal talent van de bovenste…Adembenemend programma CC De Adelberg

30-05-2017 09:35 – Ingezonden door Redactie

CC De Adelberg stelt met trots een adembenemend programma 2017-2018 voor.  Laat je meevoeren op een reis langs verrassende theaterproducties, prachtige dansvoorstellingen, muzikaal talent van de bovenste plank, betoverend circustheater en veel meer. Het cultuurcentrum draagt kwaliteit, creativiteit en vernieuwing hoog in het vaandel. Het programma wordt dan ook steeds zorgvuldig en met veel passie samengesteld zodat we onze bezoekers een mooi aanbod kunnen presenteren. Bovendien wordt er sterk ingezet op sfeer en beleving om van jouw bezoek aan De Adelberg een onvergetelijke ervaring te maken.
Zowel Podium, Lezingen en Cursussen als Ateliers voor Overdag komen uitgebreid aan bod. Voor ieder wat wils dus! Er staan ook een paar unieke producties op de kalender i.s.m. met enkele partners.  Bekijk het uitgebreide programma op www.ccdeadelberg.be.

Deze week valt de nieuwe brochure in de brievenbussen. Ontvang je géén exemplaar, geef dan een seintje via info@ccdeadelberg.be.  De Adelberg neemt je tijdens een gezellige avond mee op een adembenemende tocht doorheen het programma 2017-2018. Verwacht je aan leuke weetjes, tips, fragmenten en bekende gasten waaronder Stijn Meuris, Koen Swanenberg, Brent Vandecraen, Frank Van Erum, Sophie Vangheel…
De ticketverkoop voor het seizoen 2017-2018 start op donderdag 1 juni om 18u00 stipt.
Heb jij de gloednieuwe brochure al ontvangen? Post een foto van jouw exemplaar op Instagram met #brochureccdeadelberg of op onze Facebookpagina “Cultuurcentrum De Adelberg” en maak kans op 1 van de 5 flessen cava die wij wegschenken.

Powered by Blog Grabber