Afscheidsweken damestrainer Paul Ras gestart met overwinning 7-tal

Het begint te korten voor damestrainer Paul Ras. Na 24 jaar zijn de laatste weken nu toch echt aangebroken en dit wordt ook voelbaar in alle geledingen. Vele gesprekken gaan over het naderende afscheid…Afscheidsweken damestrainer Paul Ras gestart met overwinning 7-tal

28-04-2017 15:19 – Ingezonden door Redactie

Het begint te korten voor damestrainer Paul Ras. Na 24 jaar zijn de laatste weken nu toch echt aangebroken en dit wordt ook voelbaar in alle geledingen. Vele gesprekken gaan over het naderende afscheid en de vele geweldige herinneringen die er voor ieder van het team en Paul in het bijzonder zijn. Afgelopen zondag werden de afscheidswerken ingezet met een geweldige thuiswedstrijd van het 7-tal tegen koploper Tivoli. De vele supporters moedigden de meiden aan en ook Paul zag het 7-tal uitstekend voetballen. Er was veel druk vanuit FCC zijde en dit resulteerde al vrij snel in een 1-0 voorsprong. De bal viel uiteindelijk een beetje gelukkig voor de voeten van Karin die geen moment twijfelde en hard binnen schoot. Tivoli liet zich als koploper niet zomaar aan de kant zetten en probeerde ook wat terug te doen. Mooie duels werden uitgevochten regelmatig waren er goed opgebouwde aanvallen te zien. Net voor rust kwam Tivoli op gelijke hoogte, 1-1 wat tevens de ruststand was. Na rust veranderde er weinig aan het spelbeeld waarin het spel op en neer golfde en FCC sterker oogde. Dit betaalde zich ook uit door wederom een doelpunt van Karin. Dit was ook de terechte einduitslag. Volgende week zet  de afscheidstournee van Paul door met twee thuiswedstrijden. Voor het elftal zal dit de laatste thuiswedstrijd zijn, dus het zal een memorabele ochtend worden op sportpark de Braken. Voor het laatst een speech voorafgaand aan een thuiswedstrijd in de eigen kleedkamer…. Kom allemaal kijken om 10 en 11 uur naar de twee damesteams.
Via deze weg ook een uitnodiging voor iedereen die Paul een warm hart toedraagt in zijn prachtige trainerscarrière bij de dames. Op 13 mei a.s. wordt er een wedstrijd gespeeld  voor Paul met zoveel mogelijk dames waarvan hij ooit trainer is geweest. Aansluitend is er een receptie en grandioos feest in de eigen kantine.
Reunie-wedstrijd Paul Ras
Na 24 jaar stopt Paul Ras als trainer van het dameselftal van FC Cranendonck.
Paul heeft in deze 24 jaar veel dames het voetballen onder de knie weten te brengen en samen hebben ze veel meegemaakt. Natuurlijk willen de dames dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan! Daarom organiseren zij op zaterdag 13 mei een welverdiende reünie-wedstrijd met huidige speelsters en oud-speelsters uit de periode dat Paul trainer was. Men verzamelt op het sportpark vanaf 16.00 en een uurtje later wordt afgetrapt. Na de wedstrijd  wordt Paul in het zonnetje gezet en wordt er gezorgd voor een hapje en een drankje. Alle trouwe supporters zijn natuurlijk ook van harte welkom. Om een inschatting te maken voor de nodige inkopen, zou de organisatie graag weten of je erbij kunt zijn. Kun je daarom vóór 5 mei doorgeven of je komt? Stuur een mail (irinaatje@hotmail.com) of een bericht (0031 6-46291407) en je wordt op op de lijst genoteerd.

Powered by Blog Grabber