All-in BBQ-service bij Versteijnen

De zomer is weer aangebroken. en een zonnige dag sluit je natuurlijk het liefst af met een lekkere barbecue met vrienden of familie. slagerij versteijnen biedt verschillende barbecuepakketten om jouw zomerse…All-in BBQ-service bij Versteijnen

21-05-2017 08:58 – Ingezonden door Redactie

De zomer is weer aangebroken. en een zonnige dag sluit je natuurlijk het liefst af met een lekkere barbecue met vrienden of familie. slagerij versteijnen biedt verschillende barbecuepakketten om jouw zomerse dag compleet te maken.De kwaliteit van het vlees is voortreffelijk en dat tegen zeer scherpe prijzen. voor elk feestje kan slagerij versteijnen complete barbecues verzorgen.
BBQ PAKKETTEN; Slagerij versteijnen biedt een ruime keuze aan smakelijke verse barbecueprodukten,
kies je voor barbecuepakket A  dan heb je keuze uit meer dan 15 verschillende soorten . voor slechts 4,95 per persoon kun je 500 gram aan verrukkelijk vlees uitkiezen alles zowel gemarineerd of naturel. barbecuepakket B is ook met 500 gram vlees naar keuze maar dan helemaal compleet met diverse sauzen,huzarensalade, kruidboter, rauwkostsalade, verse fruitsalade en stokbrood  dit pakket is slechts voor 9,95 per persoon. Lliever een barbecue met luxe vleessoorten en vis geen probleem , wordt voor gezorgd.
bij bestellingen vanaf 15 personen is het mogelijk om gratis een barbecue in bruikleen te nemen.

ALL-IN BBQ SERVICE…:Geen zin of tijd om een barbecue voor te bereiden? geen probleem kies dan voor het ALL-IN pakket. een compleet verzorgde gasbarbecue met porseleinen borden rvs bestek, vlees sauzen, salades, stokbrood, kruidenboter en alle benodigheden. alles wat je nodig hebt wordt gratis thuisbezorgd en zodra jullie klaar zijn neemt slagerij versteijnen de afwas weer voor je mee. makkelijker kan het niet!  vanaf 25 personen kost de bbq all-in service slechts 11,95 per persoon.

HAPJESPAN …Feestje ?  en daarbij heerlijke warme verzorgde borrelhapjes? neem de hapjespan gevuld met kipkluifjes, spare-ribs, kipsate en gehaktballetjes. 75 stuks voor 25,= of de hapjespan XXL 200 stuks voor 60,= met gratis sausjes. Graag meer weten over al dit lekkers?
slagerij versteijnen, julianastraat 2 in leende tel. 0031 40-2061251
www.slagerijversteijnen.nl

Powered by Blog Grabber