Anouk Bax genomineerd

Anouk Bax uit Gastel werkzaam bij HOUSE OF HAIR NO.1 in Waalre heeft een nominatie in de wacht gesleept voor de meest prestigieuze haarmode-fotografiewedstrijd voor creatieve kappers in Nederland. Door…Anouk Bax genomineerd

23-04-2017 14:26 – Ingezonden door Redactie

Anouk Bax uit Gastel werkzaam bij HOUSE OF HAIR NO.1 in Waalre heeft een nominatie in de wacht gesleept voor de meest prestigieuze haarmode-fotografiewedstrijd voor creatieve kappers in Nederland. Door haarstylisten uit binnen- en buitenland omschreven als dé belangrijkste wedstrijd op hun vakgebied.

In Londen vond de laatste ronde van de jurering plaats voor de Nederlandse verkiezing voor de Coiffure Award. De gala-uitreiking vindt zondag 7 mei plaats in Studio21 te Hilversum en wordt gepresenteerd door Sophie Hilbrand.

Haarstylisten uit het hele land werd gevraagd een professionele fotoserie van maximaal 4 foto’s in te sturen waar het vakmanschap optimaal tot zijn recht zou komen. Een ware stormloop van zeer creatieve inzendingen was het gevolg, met shoots geschikt voor de meest toonaangevende internationale fashion magazines.

De beelden laten zien waar kapster Anouk Bax van House of Hair goed in is: prachtige coupes, van inspiratie tot creatie. De salon is genomineerd voor een van de belangrijkste prijzen, de Consumer Award. De winnaar wordt gekozen door U, het Nederlands publiek. Stemmen op Anouk Bax kan via www.coiffureaward.nl/stemenwin op fotonummer 2.

Foto genomineerd model Coiffure Award 2017

Powered by Blog Grabber