Aspergeavond bij Marishof in Maarheeze

Woensdag 10 mei wordt er een aspergeavond georganiseerd in de Gasterij van Marishof. Gasten kunnen genieten van een heerlijk driegangen aspergemenu. De aspergeavond begint om 17.30 uur, in de Gasterij van Marishof kunnen gasten samen genieten van een maaltijd in een gezellige sfeer.Aspergeavond bij Marishof in Maarheeze

02-05-2017 08:51 – Ingezonden door Redactie

Woensdag 10 mei wordt er een aspergeavond georganiseerd in de Gasterij van Marishof. Gasten kunnen genieten van een heerlijk driegangen aspergemenu. De aspergeavond begint om 17.30 uur, in de Gasterij van Marishof kunnen gasten samen genieten van een maaltijd in een gezellige sfeer. Tijdens deze aspergeavond wordt een speciaal menu geserveerd; een soepje vooraf, gevolgd door asperges met zalm of beenham, gekookte krieltjes en salade. Een lekker dessert en ter afsluiting is er koffie of thee. De aspergeavond kost € 19,50 inclusief twee consumpties. Mensen uit de buurt, bewoners van Marishof, familieleden van cliënten, vrijwilligers, medewerkers; iedereen kan aanschuiven. Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij de Gasterij. Dat kan in de Gasterij, of telefonisch via T (0031 495) 59 89 88. De Gasterij is te vinden in zorgcentrum Marishof. Het adres is: ’t Hagelkruis 1a in Maarheeze. De Stichting Land van Horne is een organisatie voor verzorging, verpleging en thuiszorg. Met ruim 2.300 medewerkers en 1.300 vrijwilligers biedt de stichting (thuis)zorg en aanvullende diensten aan cliënten in de gemeenten Weert, Nederweert, Leudal, Cranendonck en Someren.

Powered by Blog Grabber