Bedevaartsreis

Op donderdag 11 mei gingen de senioren van Budel-Schoot op bedevaartsreis naar Kevelaer in Duitsland. Met zijn 65 leden verdeeld in een kleine en een grote rolstoelbus vertrokken wij om 12.15 uur in Dorplein,…Bedevaartsreis

19-05-2017 10:56 – Ingezonden door Redactie

Op donderdag 11 mei gingen de senioren van Budel-Schoot op bedevaartsreis naar Kevelaer in Duitsland. Met zijn 65 leden verdeeld in een kleine en een grote rolstoelbus vertrokken wij om 12.15 uur in Dorplein, via Schoot en Budel reden zij richting Kevelaer. In een van de vele kapellen werd er een Heilige Mis opgedragen door E.H. Pastoor Cornelissen die mee op reis was. Na deze geslaagde diens wachtte er een heerlijke kop koffie met een lekker stuk appeltaart. Daarna was er nog wat tijd over om nog wat kaarsen te offeren voor de achtergebleven familieleden en bekenden. Rond de klok van 17.00 uur verlieten wij Kevelaer richting Someren-Eind waar een heerlijk diner wachte. Moe maar tevreden bracht bus van de firma Kupers de mensen van de Senioren Vereniging terug thuis waar ze rond 21.00 uur arriveerden. Nogmaals met dank aan onze beide chauffeurs, aan Pastoor Cornelissen en restaurant De Platte Vonder. Tot een volgende reis!

Powered by Blog Grabber