Bergrunners lopen Scarabee trailrun Valkenswaard

Afgelopen zondag liepen Bergrunners met onder anderen Ruud Vonken de Scarabee trailrun door het Leenderbos en Grote Heide in Valkenswaard. Er was een mooi parcours uitgezet over 15 kilometer. Maar bij…Bergrunners lopen Scarabee trailrun Valkenswaard

29-04-2017 10:40 – Ingezonden door Redactie

Afgelopen zondag liepen Bergrunners met onder anderen Ruud Vonken de Scarabee trailrun door het Leenderbos en Grote Heide in Valkenswaard. Er was een mooi parcours uitgezet over 15 kilometer. Maar bij een trailrun is de afstand nooit echt precies zoals aangegeven. Bij de meet stonden er bijna 17 kilometer op de klok. Het weer was goed, niet te warm en ook geen regen. Daardoor kwam de prachtige natuur in het Leenderbos goed tot zijn recht. Om het wedstrijd element eruit te halen en de natuur niet teveel te belasten werd er in verschillende groepen gestart. Er waren dus geen verliezers maar alleen maar winnaars. Weer een mooie loopervaring rijker konden de Bergrunners huiswaarts keren. Op tweede paasdag toog Hans van Vlierden naar het naburige Hamont om aan de paasloop mee te doen. Het mooie parcours liep door de bossen rondom Hamont. Hans koos voor de 9 kilometer die hij in een tijd liep van 43.38 min.  Heb je ook zin om te gaan hardlopen, actief wandelen of Nordic Walking neem een kijkje bij de Bergrunners en meld je aan. Voor info zie de site www.bergrunners-budel.nl of bel: 0031 495 492030
 
Foto:  Ruud Vonken links na de trailrun.

Powered by Blog Grabber