Bezoek de informatieavond over ‘de bevalling’

Op dinsdag 18 oktober a.s. organiseren de verloskundigen en gynaecologen uit de regio Weert een informatieavond over de bevalling. Deze is bestemd voor zwangere vrouwen – en hun partner- als voorbereiding op de bevalling.Bezoek de informatieavond over ‘de bevalling’

29-09-2016 15:12 – Ingezonden door Redactie

Op dinsdag 18 oktober a.s. organiseren de verloskundigen en gynaecologen uit de regio Weert een informatieavond over de bevalling. Deze is bestemd voor zwangere vrouwen – en hun partner- als voorbereiding op de bevalling.  De informatieavond vindt plaats tussen 19:00 en 21:00 uur in het Auditorium van SJG Weert, Vogelsbleek 5. Aanmelden via het inschrijfformulier op de website: www.sjgweert.nl (zie: Agenda) of telefonisch bij de afdeling Patiënteninformatie: 0031 495 – 57 22 05. 

Als je gaat bevallen wil je daarover goed geïnformeerd zijn. Daarom geven een verloskundige uit de regio en een verloskundige en gynaecoloog uit het ziekenhuis uitleg over de bevalling, eventuele pijnstilling en over “wat er anders kan gaan”. Indien mogelijk volgt een rondleiding over de verpleegafdeling en de verloskamers. Natuurlijk is er ruimte voor het stellen van vragen.

Powered by Blog Grabber