Brandweerman Sam redt het circus!

Kinderheld Brandweerman Sam komt terug in het theater! Na de succesvolle familievoorstelling ‘Piekepolder op Stelten’ zijn Sam en zijn trouwe brandweerwagen Jupiter nu te zien in een fonkelnieuwe familievoorstelling…Brandweerman Sam redt het circus!

08-05-2017 08:50 – Ingezonden door Redactie

Kinderheld Brandweerman Sam komt terug in het theater! Na de succesvolle familievoorstelling ‘Piekepolder op Stelten’ zijn Sam en zijn trouwe brandweerwagen Jupiter nu te zien in een fonkelnieuwe familievoorstelling voor jong en oud. Dit keer komt het Circus naar Piekepolder. De Circusdirecteur heeft alles voorbereid en kijkt uit naar een fantastische show, maar de ondeugende Norbert Puk weet als altijd de boel al snel in de war te schoppen. Gelukkig staan Brandweerman Sam en zijn team altijd paraat. Deze show, boordevol vrolijke muziek, dans en humor is geschikt voor het hele gezin.

Na de voorstelling komen Brandweerman Sam en zijn vrienden ook nog naar de foyer voor een uitgebreide ‘Meet en Greet’. De voorstelling is op 10 mei vanaf 14.00 uur in CC Palethe aan de Jeugdlaan 2 te Overpelt. Tickets 15€ zijn verkrijgbaar via reservaties@palethe.be. Meer info via www.palethe.be of bel 0032 11 645952.

Powered by Blog Grabber