Brons in Londen

Zaterdag nam Milan Peeters uit Hamont deel aan de “London Open Judo”. Milan zat bij de jongens tot 13jaar. De eerste drie wedstrijden won Milan overtuigend. In de halve finale moest hij tegen een zeer…Brons in Londen

28-05-2017 11:51 – Ingezonden door Redactie

Zaterdag nam Milan Peeters uit Hamont deel aan de “London Open Judo”. Milan zat bij de jongens tot 13jaar. De eerste drie wedstrijden won Milan overtuigend. In de halve finale moest hij tegen een zeer krachtige Georgische Engelsman. Het was een spannende strijd, die Milan nipt verloor. Vervolgens was de strijd om de derde plaats, dit was ook een spannende wedstrijd. In de reguliere tijd werdt er niet gescoord. In de golden-score wist Milan echter de partij in zijn voordeel te beslissen door zijn tegenstander plat op de rug te werpen. En mocht zo de bronzen medaille in ontvangst nemen.
 

Powered by Blog Grabber