Buitenschoolse kinderopvang Robbedoes wint 30ste Egelprijs

Naar jaarlijkse gewoonte reikte Jong CDenV Neerpelt op paasmaandag de Egelprijs uit. Met deze prijs willen de CDenV-jongeren Neerpeltenaren en Neerpeltse verenigingen die zich op een positieve manier in…Buitenschoolse kinderopvang Robbedoes wint 30ste Egelprijs

23-04-2017 14:37 – Ingezonden door Redactie

Naar jaarlijkse gewoonte reikte Jong CDenV Neerpelt op paasmaandag de Egelprijs uit. Met deze prijs willen de CDenV-jongeren Neerpeltenaren en Neerpeltse verenigingen die zich op een positieve manier in de kijker hebben gewerkt nog eens extra in de bloemetjes zetten. De Egelprijs werd dit jaar al voor de 30ste keer uitgereikt, wat een mooie gelegenheid was om de jarenlange bestaande formule te vernieuwen. In het Franciscushof in Sint-Huibrechts-Lille waren heel wat laureaten van de voorbije 30 jaar aanwezig om deze feestelijke editie mee te vieren.
Na de verwelkoming van de genodigden door jongerenvoorzitter Bart Schildermans en een overzicht van de activiteiten van het afgelopen jaar, stelden de verschillende kandidaten zichzelf voor. Dit jaar waren de genomineerden snookerkampioen Kevin van Hove, de buitenschoolse kinderopvang Robbedoes en Buggybooker van Frank Verheijden. Secretaris Sara Hendrickx maakte uiteindelijk bekend dat de talrijk aanwezige delegatie van de buitenschoolse kinderopvang Robbedoes de Egelprijs mee naar huis mocht nemen. “Al 25 jaar organiseren we kinderopvang in élk Neerpelts gehucht, en dat zonder voorinschrijvingen. Deze erkenning doet ons enorm veel deugd.” stelde coördinator Marleen Schuurmans.

Powered by Blog Grabber