Buulse Gasten vertellen…. In Lexke Theatercafé

In het weekend van 20 en 21 mei presenteert Lexke Theatercafé de tweede editie van Buulse Gasten vertellen… Na het succes van 3 jaar geleden kon een volgende voorstelling niet uitblijven. We hebben vijf…Buulse Gasten vertellen…. In Lexke Theatercafé

04-05-2017 15:17 – Ingezonden door Redactie

In het weekend van 20 en 21 mei presenteert Lexke Theatercafé de tweede editie van Buulse Gasten vertellen… Na het succes van 3 jaar geleden kon een volgende voorstelling niet uitblijven. We hebben vijf mensen gevonden die u, volgens Lexke Theatercafé, zeker zullen boeien met hun verhaal.

Lexke theatercafé stelt u vol trots de deelnemers voor. Deze markante Bulanders willen u een kijkje geven in hun leven. Ieder van hen heeft een passie waarover zij graag willen vertellen. Grada Das, niet alleen bekend van de schutterij, maar ook al lange tijd actief bij Lotus,  Jan Nagel, altijd voor de klas gestaan  en al vrijwel net zo lang actief bij volleybalvereniging Ledûb, Riny van Gerven van de Grenskoerier en tegenwoordig columniste, Joey Kemp, de jongste deelnemer,  hij beklom afgelopen jaar de Kilimanjaro en zet zich in voor o.m. de scouting en tot slot Petra Martens, wie kent haar niet van het tonproaten en Pluche Toelie.

De deelnemers hebben voor deze voorstelling muziek uitgezocht met een voor hen speciale betekenis. Deze nummers worden gespeeld en gezongen door Ruud Vonken.
Alle verhalen van de avond worden in de goede vorm gegoten door Jac Kuppens. Hij fungeert, net als drie jaar geleden, als interviewer. Op zijn heel eigen manier zal hij de deelnemers, zo nodig, sturen door hun verhalen.
Al met is het een zeer gemêleerd gezelschap. Allemaal zijn ze geboren in Cranendonck, of wonen hier zolang dat ze volledig deel uitmaken van de gemeenschap.
Ongetwijfeld is een groot gedeelte herkenbaar. Zeker zullen de verhalen herinneringen oproepen bij velen van u.
Buulse Gasten vertellen…., op 20 mei, is uitverkocht. Voor de tweede voorstelling zijn nog kaarten beschikbaar. Deze voorstelling staat gepland op zondag 21 mei, aanvang 19.30 uur In Lexke Theatercafé in Budel.

Kaartverkoop:
De kaarten voor de losse voorstellingen kosten EUR 15,00 per stuk.
Kaarten voor de voorstelling van 21 mei 2017 zijn vanaf heden, tijdens reguliere openingstijden, verkrijgbaar in De Borgh te Budel.

Op www.lexke.nl  kunnen ook kaarten besteld worden.
Op https://twitter.com/LexkeTheater en Facebook zijn de laatste activiteiten van het theatercafé bij te houden.

Powered by Blog Grabber