Cadeautje nodig? Kom naar de VVV!

Misschien heeft u het nog niet opgemerkt maar vanaf 11 april dit jaar is er een heuse VVV gevestigd op Markt 22a in het centrum van Budel. We hebben een ruim pand waarin de VVV en het Smokkelmuseum een…Cadeautje nodig? Kom naar de VVV!

15-12-2016 12:04 – Ingezonden door Redactie

Misschien heeft u het nog niet opgemerkt maar vanaf 11 april dit jaar is er een heuse VVV gevestigd op Markt 22a in het centrum van Budel. We hebben een ruim pand waarin de VVV en het Smokkelmuseum een plek hebben gekregen.

In onze VVV-winkel hebben wij kasten vol met allerlei folders over diverse bezienswaardigheden en leuke activiteiten voor jong en oud. Uiteraard verkopen wij fiets- wandel- en ruiterroutes en de bekende VVV-cadeaubonnen. Ook de beeldjes van Os Moen en de Kraanvogel, symbool van Cranendonck, alsmede de vlag van Cranendonck. Zo langzamerhand zijn wij ons assortiment aan het uitbreiden, onder andere met wat streekproducten. Als extra dienstverlening voor de komende feestdagen hebben wij dit jaar voor het eerst een aantal feestpakketten samengesteld. U kunt ook op verzoek zelf een pakket samenstellen. Loop gerust eens binnen en vraag naar de mogelijkheden, U bent van harte welkom!

Powered by Blog Grabber