Clubkampioenschap Badminton Budel

Op zaterdag 20 mei werden de clubkampioenschappen van BC Budel voor de senioren gespeeld. De jeugd speelt hun wedstrijden voor het clubkampioenschap op de woensdagen en daarvoor moeten nog enkele wedstrijden…Clubkampioenschap Badminton Budel

28-05-2017 11:43 – Ingezonden door Redactie

Op zaterdag 20 mei werden de clubkampioenschappen van BC Budel voor de senioren gespeeld. De jeugd speelt hun wedstrijden voor het clubkampioenschap op de woensdagen en daarvoor moeten nog enkele wedstrijden worden gespeeld op 31 mei. Dan zijn de clubkampioenen voor de jeugd bekend. Voor de senioren nu dus al. Op 2 voorafgaande woensdagen waren er al diverse partijen gespeeld. De meerderheid moest echter nog op zaterdagmiddag worden gespeeld. Om half 1 startten de eerste wedstrijden op 4 banen. Doordat de technische commissie een strak speelschema vooraf bekend had gemaakt, wist iedereen wanneer zij of hij welke wedstrijd moest spelen. Daardoor verliep de organisatie zeer soepel. Tot en met de allerlaatste wedstrijd (die om 18.15 uur startte) werden menig zweetdruppels geproduceerd en waren er zeer mooie en spannende wedstrijden met vaak een 3-setter gespeeld. Iedereen probeerde toch om die shuttle zo snel mogelijk bij de tegenstanders op de grond te krijgen. Dit lukte niet altijd even goed en dat maakte menige wedstrijd dan ook zeer spannend en waren er mooie rally’s. Na de laatste wedstrijd en een welverdiende douche werden de prijzen uitgereikt door de voorzitter van de TC en haar assistent. En tijdens het clubfeest wat daarna volgde in het bruin café van Proost werd nog menig partijtje “geëvalueerd”. Het was weer een mooie badmintondag geweest!
En wilt u ook eens proberen of badminton iets voor u is: tot en met eind juni kunt u GRATIS meespelen op de woensdag (18.30 uur tot 22.30 uur) of op de zondag (10.00 uur tot 12.00 uur). Voor nadere info over onze badmintonclub: zie onze website: www.bcbudel.nl
Uitslagen elders op de sportpagina’s
 
Foto Impressie van een wedstrijd.

Powered by Blog Grabber