Collecteweek dierenbescherming

Van 2 t/m 8 oktober vindt de jaarlijkse collecteweek van de Dierenbescherming plaats. De Cranendonckse collectanten zullen in deze periode weer op pad gaan voor dit goede doel. De Dierenbescherming is geen overheidsinstelling en is dus afhankelijk van o.a. de opbrengst van deze jaarlijkse collecte. Het…Collecteweek dierenbescherming

01-10-2016 15:11 – Ingezonden door Redactie

Van 2 t/m 8 oktober vindt de jaarlijkse collecteweek van de Dierenbescherming plaats. De Cranendonckse collectanten zullen in deze periode weer op pad gaan voor dit goede doel. De Dierenbescherming is geen overheidsinstelling en is dus afhankelijk van o.a. de opbrengst van deze jaarlijkse collecte. Het geld dat in Cranendonck wordt opgehaald, zal regionaal besteed worden aan o.a. dierenopvangcentra en dierenambulances, die ondersteund worden door de Dierenbescherming. In heel Cranendonck, maar voornamelijk in Soerendonk, zijn we nog op zoek naar nieuwe collectanten. Heeft u interesse om een paar uurtjes mee te lopen voor de Dierenbescherming? Vraag dan vrijblijvend informatie aan via 0031 6-48120112 of wileninka@hotmail.com

 

Powered by Blog Grabber