Crazy Cross

Een heerlijke avond met Hollandse muziek. Lekker met z’n allen een feestje bouwen.
Op het programma staat de Brabantse coverband Van Eigen Bodem. De band speelt uitsluitend hits van bands en artiesten…Crazy Cross

08-10-2016 15:49 – Ingezonden door Redactie

Een heerlijke avond met Hollandse muziek. Lekker met z’n allen een feestje bouwen.
Op het programma staat de Brabantse coverband Van Eigen Bodem. De band speelt uitsluitend hits van bands en artiesten van eigen bodem in een sfeer van de Vrienden van Amstel live. Daarnaast zijn er optredens van Thom Craane, Frank van Weert en de Stoopjes.

Naast een gezellige avond met optredens van diverse ‘artiesten’ heb je meteen de mogelijkheid om je in te schrijven voor de zevende editie van  Crazy Cross Bergeijk. 

Zaterdag 8 oktober tussen 21.00-22.00 uur kun je je eenmalig inschrijven bij:  Café Zaal “De Gouden Leeuw”  Ben je die avond verhinderd? Vanaf 1 januari kun je, mits er nog ruimte is, inschrijven via de site www.crazycrossbergeijk.nl
Maak een kopie van je rijbewijs of ID. Noteer op deze kopie in welke klasse je mee wilt doen. Zet daarbij duidelijk je voornaam, adres, telefoonnummer en email adres. Dit blaadje lever je in samen met het inschrijfgeld à € 25,00 per persoon. LET OP: Je hebt op zaterdag 8 oktober slechts één uurtje de tijd, dus pak deze kans zodat je verzekerd bent van een plaats! Het beloofd een super gezellige avond te worden. De toegang is gratis. Jij komt toch ook?
Café Zaal “ De Gouden Leeuw”, Hof 6, 5571 CC  Bergeijk.

Powered by Blog Grabber