Dag van de kleine Hamont-Achelaar

Op zondag 7 mei vond de 4de editie van de ‘Dag van de kleine Hamont-Achelaar’ plaats. Alle kindjes die in 2016 geboren werden, waren uitgenodigd om samen met mama, papa, broertjes en zusjes hun toekomst…Dag van de kleine Hamont-Achelaar

08-05-2017 15:59 – Ingezonden door Redactie – Stad HA

Op zondag 7 mei vond de 4de editie van de ‘Dag van de kleine Hamont-Achelaar’ plaats. Alle kindjes die in 2016 geboren werden, waren uitgenodigd om samen met mama, papa, broertjes en zusjes hun toekomst te komen vieren. Zo mochten de ouders voor hun pasgeboren kindje een persoonlijke wens neerschrijven, die wordt opgeborgen in de Toekomstboom in het stadspark. Over 10 jaar worden de boorlingen opnieuw uitgenodigd en kunnen ze de wens die hun ouders voor hen deden nieuwsgierig inkijken.
Schepen van gezin Ilse Jaspers: “De ‘Dag van de kleine Hamont-Achelaar’ is een initiatief waarbij we samen met de gezinsbond van Hamont en Achel onze allerjongste inwoners in de kijker zetten. Ook voor de ouders en de broertjes of zusjes is het een aangename namiddag. In een ongedwongen sfeer en voorzien van een hapje en een drankje kunnen zij een babbeltje met elkaar slaan en ervaringen uitwisselen, terwijl de kinderen samen spelen op het springkasteel of tussen de ballonnen door glijden op de loopfietsjes. Ontmoeting staat met andere woorden centraal, niet alleen tijdens de ‘Dag van de kleine Hamont-Achelaar’, maar ook in het bredere gezinsbeleid van de stad.”
Als afsluiter kregen alle aanwezigen de mogelijkheid om een familiefoto te laten maken, die ze gratis digitaal ontvangen. Zo werd de ‘Dag van de kleine Hamont-Achelaar’ met een lach op ieders gezicht afgerond.

Powered by Blog Grabber