Dames van WICO campus Salvator Vlaams kampioen

Met de titel “Limburgs kampioen handbal” zijn onze meisjes klaar voor de Vlaamse kampioenschappen!  Na enkele tactische trainingen achter gesloten deuren vertrekken  we met een konvooi  auto’s naar Antwerpen….Dames van WICO campus Salvator Vlaams kampioen

12-05-2017 11:10 – Ingezonden door Redactie

Met de titel “Limburgs kampioen handbal” zijn onze meisjes klaar voor de Vlaamse kampioenschappen!  Na enkele tactische trainingen achter gesloten deuren vertrekken  we met een konvooi  auto’s naar Antwerpen.  Een volle busrit is een toch wel extra doelstelling voor volgend jaar!
Onze eerste tegenstander is O.L.V. Assebroek uit West-Vlaanderen.  De wedstrijd begint zenuwachtig met enkele schoonheidsfoutjes langs beide kanten. Pas na 3 minuten valt eindelijk de openingsgoal,  in ons voordeel. Een voorteken? De score gaat spannend gelijk op tot 3 – 3, maar de ploeg krijgt meer en meer vertrouwen in hun aanvallend vermogen en onze uitstekende keeper! Aanval na aanval lopen we steeds verder uit en elke tegenaanval werd mooi aangepakt.
Bij een tussenstand van 14 – 5 kwam de official naar beide coaches met de melding dat de school uit Oost – Vlaanderen niet meer komt opdagen wegens overmacht. Op zich leuk nieuws omdat we hierdoor sowieso Vlaams kampioen spelen, maar toch met een dubbel gevoel. Met nog enkele minuten te spelen, beslissen we om de spelers nog niets te zeggen. Na de gewonnen match, met eindstand 19 – 6, vertellen we de meisjes het nieuws en de reacties zijn dan ook gemengd. Euforie en trots op de eerste plaats, maar toch ook jammer dat we ons niet hebben kunnen meten met de andere provincie.
Als afsluiter kan een McDondald’s uiteraard niet ontbreken en de plannen voor volgend jaar worden alvast gemaakt! Bedankt aan alle supporters, de ouders en uiteraard onze meisjes. Wij zijn heel trots om dit avontuur met jullie te mogen beleven!
Tot volgend jaar!
Een trots coachingsteam

Powered by Blog Grabber