Danscompagnie de Stilte brengt ‘Bosch in bed’

Bosch in bed is een wonderbaarlijke muziek- en dansvoorstelling waarin de fantasie van Jheronimus Bosch in klank en beeld tot leven komt. Prachtige dans, meeslepende muziek en ongelofelijke gebeurtenissen…Danscompagnie de Stilte brengt ‘Bosch in bed’

13-05-2017 20:18 – Ingezonden door Redactie

Bosch in bed is een wonderbaarlijke muziek- en dansvoorstelling waarin de fantasie van Jheronimus Bosch in klank en beeld tot leven komt. Prachtige dans, meeslepende muziek en ongelofelijke gebeurtenissen staan garant voor een zinderende theaterervaring. De dansers van de Stilte en de musici van Artvark halen alles uit de kast om de poorten naar je fantasie verder open te zetten. Een waarlijk eerbetoon en vooral een ambitieuze en grootschalige voorstelling rond de wonderlijke wereld van Bosch, die 500 jaar geleden overleed.
Deze familievoorstelling (8+) begint zaterdag 13 mei om 19 uur in De Adelberg in Lommel.
Tickets vanaf 4,20€ verkrijgbaar via CC  De Adelberg, Adelbergpark 1, 3920 Lommel
T +32 011 55 35 11 of www.ccdeadelberg.be

Powered by Blog Grabber