De Maasplassen en het museum terug in de tijd

Seniorenvereniging Budel gaat weer op reis. Met de touringcar naar het museum Terug in de Tijd in Horn. Een museum met o.a. koetsen, oldtimers, oude bromfietsen en fietsen, bakkerswinkel, groentewinkel, grutterswinkel, fournituren en manufacturen, bibliotheek, elektrawinkel, film- en fotoapparatuur,…De Maasplassen en het museum terug in de tijd

30-04-2017 12:13 – Ingezonden door Redactie

Seniorenvereniging Budel gaat weer op reis. Met de touringcar naar het museum Terug in de Tijd in Horn. Een museum met o.a. koetsen, oldtimers, oude bromfietsen en fietsen, bakkerswinkel, groentewinkel, grutterswinkel, fournituren en manufacturen, bibliotheek, elektrawinkel, film- en fotoapparatuur, keuken, huiskamer, kinderspeelgoed, kinder- en poppenwagens, kapper, café en een apotheek uit 1903.  Verloren gegane herinneringen komen weer tot leven, bij het zien van de mooie voorwerpen uit de 50-er en 60-er jaren. Voorwerpen die duidelijk maken dat in honderd jaar veel is veranderd. U gaat terug naar de tijd van ná de Tweede Wereldoorlog. De tijd van de beginnende welvaart. Sommige mensen ervaren dit als een knusse tijd waarin het leven nog overzichtelijk was.

Uw bezoek aan het museum begint met koffie en gebak.  Aansluitend bekijkt u de tentoonstelling. Daarna volgt een rondrit langs de Maasplassen. In Roermond is er een consumptiestop in het mooie park Marina Oolderhuuske. Hier ziet u van dichtbij de drijvende woningen. De dag sluit u af met een diner in Thorn. Deze dagreis is op dinsdag 16 mei 2017 en start na de middag. Voor informatie kunt u contact opnemen met Secretariaat Seniorenvereniging Budel, telefoon 0031 495 492519.

Powered by Blog Grabber