DVO eenvoudig voorbij gehavend sv Budel

DVO had afgelopen zondag weinig moeite met een gehavend sv Budel. Vanwege het aanstaande kampioenschap van het tweede elftal koos de hoofdtrainer van sv Budel voor aanvullingen vanuit sv Budel JO19-1….DVO eenvoudig voorbij gehavend sv Budel

05-05-2017 14:41 – Ingezonden door Redactie

DVO had afgelopen zondag weinig moeite met een gehavend sv Budel. Vanwege het aanstaande kampioenschap van het tweede elftal koos de hoofdtrainer van sv Budel voor aanvullingen vanuit sv Budel JO19-1. Vanwege het grote aantal afwezigen en geblesseerden moesten er zeven spelers van dit team opgenomen worden in de wedstrijdselectie. Een helft hield sv Budel stand in Sittard, maar in de tweede helft won DVO terecht met 3-0.

Een complete achterhoede werd door William Hoeymans gemist voor het treffen met DVO. Verdedigers Daan Kooken, Roy Claassen, Bas van Dooren en Joey van Cranenbroek waren niet beschikbaar en daarom moest er behoorlijk gepuzzeld worden. Koen Vos zakte een linie naar de verdediging en op het middenveld stonden Luc Beerten (17 jaar) en Cody van Rooij (19 jaar) in de basis. In de voorhoede was er een basisplaats voor Luc Nouwen (18 jaar).

Voor de wedstrijd wist sv Budel dat het kampioenschap bij het tweede elftal behaald was in Susteren en dat er na de wedstrijd een feestje zou zijn in de kantine van sv Budel. Toch moest sv Budel ook proberen een goed resultaat neer te zetten. Er staat de komende weken niets meer op het spel, maar toch wil het team van William Hoeymans graag de positie in de subtop van het klassement behouden. Voor rust kon sv Budel het tempo van DVO volgen en was er weinig aan de hand. Toch ontbrak de ervaring in het elftal en kon sv Budel geen vuist maken tegen de opponent uit Sittard. Na rust kreeg sv Budel in ruim 10 minuten tijd de 1-0, 2-0 en 3-0 tegen. Met nog 15 minuten te spelen mochten nog twee spelers van JO19-1 hun debuut maken in sv Budel 1. Stef van der Kruijs (18 jaar) kwam in het team voor Luc Nouwen en Bas Kissen (16 jaar) mocht invallen in de plaats van Cody van Rooij. Gescoord werd er echter niet meer in de resterende minuten.  

Aanstaande zondag speelt sv Budel de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen en traditiegetrouw staat dan ook de seizoensafsluiting op het programma. De thuiswedstrijd tegen VV HEBES start om 14.30 uur, daarna zijn alle supporters uitgenodigd om aan te sluiten bij de seizoensafsluiting.

Powered by Blog Grabber