Eerste tips ‘vind een gouden cactus!’

Einde april werd het nieuwe aha!-programma bekendgemaakt. Kleppers als Clouseau, Natalia, Jan Jaap van der Wal en 10CC staan broederlijk langs minder bekende, maar daarom geen minder grote talenten zoals…Eerste tips ‘vind een gouden cactus!’

15-05-2017 09:12 – Ingezonden door Redactie

Einde april werd het nieuwe aha!-programma bekendgemaakt. Kleppers als Clouseau, Natalia, Jan Jaap van der Wal en 10CC staan broederlijk langs minder bekende, maar daarom geen minder grote talenten zoals Strograss, Moon Tapes en vele anderen. Om de traditie hoog te houden en het nieuwe aha!-seizoen écht op gang te trappen organiseert het UiTpunt ook dit jaar een heuse zoektocht doorheen de stad. Zo worden op 15 mei 4 gouden cactussen verstopt in de verschillende kerkdorpen van Hamont-Achel. Wie er eentje vindt in Achel-Statie, Achel-Centrum, Hamont-Centrum of Hamont-Lo wint een gratis aha!-jaarabonnement.

Schepen van cultuur Rudi Boonen: “Het aha!-verhaal is een mooi voorbeeld van hoe een ver doorgedreven samenwerking met plaatselijke verenigingen, organisaties en vele vrijwilligers tot een prachtig resultaat kan leiden. Ook de complementaire programmatie is een belangrijke succesfactor; ons UiTpunt zorgt er steeds voor dat dit bestaat uit een goede mix van diverse cultuurvormen. Samen met de traditionele wedstrijd zorgt dit totaalpakket elk jaar weer voor een culturele aha!-erlebnis!”

De voorverkoop voor het aha!-seizoen 2017 – 2018 start op woensdag 7 juni 2017 vanaf 16.00 uur (abonnementen) en 14 juni 2017 vanaf 16.00 uur (losse tickets) via www.hamont-achel.be/aha en de balies van het UiTpunt.

Vandaag maken we de eerste tips bekend:

· Hamont-Centrum: Samen ‘thuis’
· Achel-Centrum: Mag het ietsje meer zijn?
· Achel-Statie: Over tot de orde van de dag
· Hamont-Lo: Kennen is kunnen

Powered by Blog Grabber