“Eerste vliegles”

Tijdens de Winterfair van buurtvereniging Sint-Andreas afgelopen december had de heer Verbaken uit Budel-Schoot een rondvlucht gewonnen met de loterij. Afgelopen weekend is hij de lucht in gegaan met enkele…“Eerste vliegles”

30-04-2017 12:20 – Ingezonden door Redactie

Tijdens de Winterfair van buurtvereniging Sint-Andreas afgelopen december had de heer Verbaken uit Budel-Schoot een rondvlucht gewonnen met de loterij. Afgelopen weekend is hij de lucht in gegaan met enkele familieleden. De heer Verbakel mocht tijdens deze vlucht zelf de stuurknuppel bedienen, wel onder toeziend oog van de ervaren piloot en lid van onze vereniging Gertjan van Dijk. Ze vonden het allemaal een zeer leuke ervaring en hebben de hun eigen buurt nu eens van bovenaf kunnen bekijken. Op de site www.sint-andreas.nl staan alle foto’s van de vlucht.

Powered by Blog Grabber