Eerstejaarsklas zamelt 700 euro in voor goed doel

De bednet-actie van klas 1A van Middenschool De Wingerd bracht ruim 700 euro op. Het exacte bedrag dat de 15 leerlingen van 1A met een nachtje slapen op school vergaarden was 708,76 euro. De officiële…Eerstejaarsklas zamelt 700 euro in voor goed doel

24-04-2017 08:45 – Ingezonden door Redactie

De bednet-actie van klas 1A van Middenschool De Wingerd bracht ruim 700 euro op.
Het exacte bedrag dat de 15 leerlingen van 1A met een nachtje slapen op school vergaarden was 708,76 euro. De officiële overhandiging gebeurde met een heerlijke receptie die de leerlingen op touw hadden gezet. Directeur Noël Severens: “Het idee om bednet te steunen kwam van het klasje zelf en 500 euro inzamelen via sponsoring met één nachtje slapen was de bedoeling. Het objectief werd ruim behaald en dus kon de school niet achterblijven bij zijn leerlingen.”  

Powered by Blog Grabber