Eindexamententoonstelling 2017

Vanavond is het zover! De eindexamenleerlingen van mavo-4, havo-5 en vwo-6 presenteren officieel hun eindexamenwerk voor tekenen en handvaardigheid.Eindexamententoonstelling 2017

13-04-2017 14:29 – Ingezonden door Redactie

Vanavond is het zover! De eindexamenleerlingen van mavo-4, havo-5 en vwo-6 presenteren officieel hun eindexamenwerk voor tekenen en handvaardigheid. Tussen 18.30 en 20.00 uur is iedereen van harte welkom in de F-kantine. De tentoonstelling wordt onder andere bijgewoond door directeur Jan Mueters en burgemeester Jos Heijmans. Ambassadeur van de burgemeester en mavo-4 leerling van de Philips van Horne Dikra Tajou zal tevens een woordje doen. Iedereen is welkom! Verslag en foto’s publiceren we morgen op onze website.www.philipsvanhorne.nl

Powered by Blog Grabber