Elise Mertens 65e

Elise Mertens uit Hamont blijft de hoogst geklasseerde Belgische tennister op de wereldranglijst. Ze steeg op de ranking van 66 naar 65. Samen met het Belgische Fed Cup-team gooide ze afgelopen weekend…Elise Mertens 65e

28-04-2017 15:23 – Ingezonden door Redactie – Foto Gerard Coenen

Elise Mertens uit Hamont blijft de hoogst geklasseerde Belgische tennister op de wereldranglijst. Ze steeg op de ranking van 66 naar 65. Samen met het Belgische Fed Cup-team gooide ze afgelopen weekend nog hoge ogen in de ontmoeting met Rusland in de barragewedstrijden voor promotie naar Wereldgroep I. Mertens won haar enkelwedstrijden tegen Anastasia Pavlyuchenkova en Elena Vesnina en zette in het dubbelspel van zondagavond samen met An-Sophie Mestach de kroon op het werk. België verliet Moskou met een 2-3-stuntzege en staat bij de beste acht landen ter wereld.

Powered by Blog Grabber