Elke van Seggelen en Sil du Crocq Brabants Kampioen Slagwerk

Afgelopen zondag zijn Elke van Seggelen en Sil du Crocq van Harmonie E.M.M. Budel in Berlicum Brabants Kampioen Slagwerk geworden op marimba. Elke wist in de Jeugddivisie het kampioenschap binnen te halen,…Elke van Seggelen en Sil du Crocq Brabants Kampioen Slagwerk

28-05-2017 11:55 – Ingezonden door Redactie

Afgelopen zondag zijn Elke van Seggelen en Sil du Crocq van Harmonie E.M.M. Budel in Berlicum Brabants Kampioen Slagwerk geworden op marimba. Elke wist in de Jeugddivisie het kampioenschap binnen te halen, terwijl Sil dat deed in de 5e Divisie. In de 4e Divisie haalde Jellis Martens (eveneens van Harmonie EMM Budel) op multi-percussie een zeer verdienstelijke tweede plaats. Op zaterdag 17 juni gaan Elke en Sil in het Limburgse Heel strijden om het Nederlands kampioenschap.
 

Powered by Blog Grabber