Ellen Dikker met ‘Buitenspel’

In haar vijfde soloshow ‘Buitenspel’ vraagt Ellen zich af wanneer je succesvol bent. Als je in een dikke auto rijdt? Als je in een groot huis woont? Als je veel facebookvrienden hebt? Als je op televisie…Ellen Dikker met ‘Buitenspel’

26-04-2017 08:46 – Ingezonden door Redactie – Fotografie Michiel Poodt

In haar vijfde soloshow ‘Buitenspel’ vraagt Ellen zich af wanneer je succesvol bent. Als je in een dikke auto rijdt? Als je in een groot huis woont? Als je veel facebookvrienden hebt? Als je op televisie komt? Als je kinderen hoogbegaafd zijn? Iedereen wil meetellen. Gaat voor de hoofdprijs. Omdat je denkt dat het erin zit. Maar waarom komt het er dan niet uit? Waarom lijk je buitenspel te staan? En is dat erg?

Ellen zet in ‘Buitenspel’ de spelregels naar haar eigen hand. Met haar virtuoze types, spitse humor en innemende persoonlijkheid bouwt Ellen haar eigen universum. Waar ieder buitenbeentje een glansrol mag spelen. Omdat al ons geploeter en gemodder een kroontje verdient.

Ellen Dikker: cabaretière, geroemd om haar typetjes, genomineerd voor de Neerlands Hoop én columniste bij Het Parool.

Reserveren van kaarten                                                                                                                 Op woensdag 3 mei staat Ellen Dikker om 20.15 uur in Theater De Hofnar. Reserveren van kaartjes voor deze voorstelling kan op www.hofnar.nl, aan de kaartverkoopbalie (ma t/m vr 08.30 u – 17.30 u, za 15.00 u – 17.00 u of één uur voor aanvang van elke voorstelling) of via (040)2074020.

Nieuw theaterseizoen
Het nieuwe theaterseizoen is nu te zien op onze website www.hofnar.nl. Vanaf zaterdag 29 april gaan alle verkoopkanalen voor seizoen 2017-2018 open en kunt u de voorstellingen boeken.

Powered by Blog Grabber