Enthousiaste vrijwilligers gezocht

Bibliotheek De Kempen biedt in haar vestigingen een plek waar inwoners elkaar kunnen ontmoeten, inspiratie en kennis kunnen opdoen of kunnen genieten van cultuur. Dat kan niet zonder de inzet van haar…Enthousiaste vrijwilligers gezocht

21-05-2017 09:13 – Ingezonden door Redactie

Bibliotheek De Kempen biedt in haar vestigingen een plek waar inwoners elkaar kunnen ontmoeten, inspiratie en kennis kunnen opdoen of kunnen genieten van cultuur. Dat kan niet zonder de inzet van haar vrijwilligers. De bibliotheek is op zoek naar enthousiaste mensen die die rol op zich willen nemen.
Vrijwilligers zijn het gezicht van een bibliotheekvestiging. Ze verwelkomen bezoekers, staan hen te woord bij vragen en houden zich bezig met de presentatie van de boeken en andere media in de bibliotheek. Ze zijn betrokken en hebben hart voor de bibliotheek.
Bibliotheek De Kempen breidt haar groep vrijwilligers graag uit. Ze is op zoek naar inwoners uit de Kempen, die gastvrij zijn, enthousiast, representatief, dol op boeken en lezen, met een oprechte interesse in mensen. De vrijwilligers dienen minimaal één dagdeel in de week beschikbaar te zijn.
Vrijwilligers krijgen bij Bibliotheek De Kempen een zinvolle vrijwilligersfunctie in een plezierige en inspirerende werkomgeving. Zo leveren zij een bijdrage aan participatie en zelfontwikkeling van inwoners van de Kempen. Ze krijgen begeleiding van een professionele bibliotheekmedewerker en kunnen deelnemen aan interne cursussen, workshops en personeelsbijeenkomsten. Ook krijgen zij een gratis bibliotheekabonnement.
Bibliotheek De Kempen is op zoek naar vrijwilligers voor de vestigingen in Bladel, Cranendonck, Eersel, Hapert, Oirschot, Reusel-De Mierden en Valkenswaard.
Geïnteresseerden in een vrijwilligersfunctie bij de bibliotheek kunnen zich melden bij een van de vestigingen of bij Vera Storm, teamleider bibliotheken via v.storm@bibliotheekdekempen.nl. Meer informatie is ook te vinden op de site van de bibliotheek: bibliotheekdekempen.nl/vrijwilligers.

Powered by Blog Grabber