Excursie aardbeien en kersen

Graag wil ANV land van Cranendonck u uitnodigen voor onze jaarlijkse excursie. Dit jaar zijn we te gast op het moderne, prachtige bedrijf Jansborg Aardbeien en Kersen van de familie Bertens.  U krijgt…Excursie aardbeien en kersen

23-05-2017 11:14 – Ingezonden door Redactie

Graag wil ANV land van Cranendonck u uitnodigen voor onze jaarlijkse excursie. Dit jaar zijn we te gast op het moderne, prachtige bedrijf Jansborg Aardbeien en Kersen van de familie Bertens.  U krijgt daar een interessante rondleiding in de aardbeienkas. Naast aardbeien zijn er vanaf half juni ook kersen te koop uit eigen boomgaard.
Bent u benieuwd hoe de zomerkoninkjes groeien en wat er allemaal bij komt kijken voordat ze mooi in een bakje in de winkel liggen?  Maak dan gebruik van deze unieke kans om een modern aardbeien en kersenteelt-bedrijf te bezoeken en met eigen ogen te zien hoe het allemaal in zijn werk gaat!  We starten met de excursie op 21 mei om 11:00 bij Jansborg Aardbeien en Kersen en is gelegen aan Jansborg 1, Leende.

Powered by Blog Grabber