Expo werken Willy Baudoin-Peeters

Van 6 mei tot en met 29 juli 2017 exposeert Willy Baudoin-Peeters haar schilderijen in Taxandria. Het thema van de expositie is ‘De mens …. achter het masker’; stillevens van verborgen identiteiten naast…Expo werken Willy Baudoin-Peeters

06-05-2017 13:48 – Ingezonden door Redactie

Van 6 mei tot en met 29 juli 2017 exposeert Willy Baudoin-Peeters haar schilderijen in Taxandria. Het thema van de expositie is ‘De mens …. achter het masker’; stillevens van verborgen identiteiten naast levens in de spotlights. Wie is echt en wie draagt het masker?
Willy Baudoin – Peeters woont en werkt in Valkenswaard. Ze heeft de opleiding schilderkunst gevolgd aan de kunstacademie in Neerpelt. Portretschilderen is haar specialiteit. Willy gebruikt verschillende materialen maar de meeste werken zijn gemaakt met olieverf op doek. Ze neemt ook opdrachten aan voor portretschilderen. Voor contact kunt u een e-mail sturen naar: wdhbaudoin@onsbrabantnet.nl Nieuwsgierig geworden? De schilderijen zijn vanaf 6 mei tot en met 29 juli 2017 te zien in zorgcentrum Taxandria (v.d. Venstraat 15, Valkenswaard). U bent dagelijks van harte welkom van 9.30 tot 16.30 uur.

Powered by Blog Grabber