Expositie in de St Teuniskapel in het Hemelvaartweekend 2017

Van 25 tot en met 28 mei 2017 (het Hemelvaartweekend) verzorgt een aantal leden van het Beeldhouwers Collectief Buulderberg (BCB) een expositie in de sfeervolle St Teuniskapel aan de Altweerterkapelstraat…Expositie in de St Teuniskapel in het Hemelvaartweekend 2017

16-05-2017 08:49 – Ingezonden door Redactie

Van 25 tot en met 28 mei 2017 (het Hemelvaartweekend) verzorgt een aantal leden van het Beeldhouwers Collectief Buulderberg (BCB) een expositie in de sfeervolle St Teuniskapel aan de Altweerterkapelstraat 6,  6006PB in Weert. De openingstijden zijn dagelijks van 11.00 tot 17.00 uur en de toegang is gratis.

Het BCB is een groep mensen  met een gezamenlijke passie: beeldhouwen.
Eén dag in de week werken de “hakkers” ook met veel plezier en enthousiasme samen op hun “hakplek” aan de “Buulderberg”, in de tuin van Ton en Wilma Teeuwen op Berg 19 in Budel. Heel veel dank daarvoor.  Het is hun paradijsje op aarde geworden.

De resultaten van hun werk willen ze graag weer een keer laten zien aan iedereen, die deze expositie bezoekt.  De kunstenaars zullen vaak aanwezig zijn en zullen u met plezier (onder het genot van een glaasje) iets meer over hun creaties vertellen, als u dat wenselijk of plezierig vindt.  De sfeervolle St Teuniskapel met haar curieuze historie ligt in een prachtige omgeving, hetgeen de “feestvreugde” zeker zal verhogen. Echt de moeite waard dus!

U bent van harte welkom en de exposanten wensen u evenveel plezier met het bekijken van hun werken, als zijzelf beleefd hebben aan het maken ervan. De deelnemers aan deze beeldentuin zijn: Jan van Hoof, Jef Huisman, Piet Neijssen, Herman Nouwen en Rein de Werdt. Zij hopen u op een van de Hemelvaartdagen te mogen begroeten!

Powered by Blog Grabber