Expositie Maartje de Haan

In het weekend van 10 en 11 juni 2017 exposeert Maartje de Haan met een aantal cursisten in het Oude Kerkje in Middelbeers. Dit weekend worden er schilderijen geëxposeerd van Maartje’s cursisten en tevens…Expositie Maartje de Haan

17-05-2017 08:42 – Ingezonden door Redactie

In het weekend van 10 en 11 juni 2017 exposeert Maartje de Haan met een aantal cursisten in het Oude Kerkje in Middelbeers. Dit weekend worden er schilderijen geëxposeerd van Maartje’s cursisten en tevens enkele werken (schilderijen, handbeschilderde eieren en kunstkaarten) van haarzelf en haar zus Janneke de Haan.

Maartje is woonachtig in Oostelbeers en haar mede-exposanten komen uit de omgeving; De Beerzen, Oirschot, Best, Diessen, Hilvarenbeek, Vessem, Wintelre, Eersel, Reusel, Lage Mierde, Hapert, Liempde, Sint-Oedenrode en Boxtel.

De schilderstijl van Maartje is realistisch en haar voorkeur gaat uit naar het schilderen van dieren; hierin heeft zij zich de afgelopen jaren gespecialiseerd. Naast het schilderen in opdracht, maakt Maartje vrije werken en geeft ze schilderlessen en -workshops in eigen atelier.

Van september tot en met eind mei worden er schilderlessen gegeven en in de zomermaanden op aanvraag ook diverse losse schilderworkshops. De groepjes tijdens de lessen zijn klein, zodat er voldoende tijd is voor een goede persoonlijke begeleiding. Elke cursist kiest zijn/haar eigen onderwerp, afhankelijk van persoonlijke smaak en interesse. De werken die dit weekend aan u worden tentoongesteld zullen een mooie impressie geven van de vele werken die al in haar atelier gemaakt zijn.

Het Oude Kerkje is op zaterdag open van 13 tot 17 uur, op zondag van 11 tot 17 uur.
De entree is 2,00 euro (t.b.v. instandhouding van het monument), kinderen gratis. Het adres is Willibrordstraat 25, 5091 CC Middelbeers. Meer info is te vinden op www.oudekerkje.nl. Ook vindt u ons op Facebook www.facebook.com/oudekerkje

Powered by Blog Grabber