FC Cranendonck pakt in allerlaatste minuut overwinning

FC Cranendonck begon overtuigend aan deze wedstrijd tegen het hoger geplaatste Panningen. En al meteen in de allereerste minuut kreeg FC Cranendonck haar eerste kans. Na een mooi steekballetje op Sam Cummins…FC Cranendonck pakt in allerlaatste minuut overwinning

14-04-2017 11:31 – Ingezonden door Redactie – Foto’s Hennie Roosen

FC Cranendonck begon overtuigend aan deze wedstrijd tegen het hoger geplaatste Panningen. En al meteen in de allereerste minuut kreeg FC Cranendonck haar eerste kans. Na een mooi steekballetje op Sam Cummins  was de inzet van Sam te zwak en kon de Panningen doelman redding brengen. Hierna bleef FC Cranendonck aanvallend druk zetten en daarbij had Panningen alle geluk van de wereld toen een lange bal van Marijn Mommers, onhoudbaar voor de Panningen doelman op de lat uiteen spatte. Na 20 minuten ebde het overwicht van FC Cranendonck wat weg en kregen we een gelijkwaardige wedstrijd te zien. Hierbij kreeg Panningen na 25 minuten hun eerste kans, maar deze inzet ging ruim over.  En nog voor rust zagen we goede kansen voor FC Cranendonck, maar de ruststand bleef op 0-0 steken. Na de pauze kwam FC Cranendonck weer goed uit de kleedkamer en maakte het Panningen erg lastig. Stan van Cranenbroek kreeg al meteen na 49 minuten een goede kans, maar zijn inzet werd nog ternauwernood van de doellijn gehaald. In de 53ste minuut kreeg Panningen hun enige kans in deze tweede helft. Na een mooi steekballetje kwam de Panningen spits oog in oog met keeper Tom van Happen. Met een katachtige reactie hield Tom zijn doel schoon. Kantelpunt in deze wedstrijd was de rode kaart voor de beste speler van Panningen. Na 55 minuten kreeg hij geheel terecht rood. Hierna was het een en al FC Cranendonck wat de klok sloeg. Maar FC Cranendonck beloonde zichzelf niet. Diverse kansen waren niet aan FC Cranendonck besteed, totdat de laatste minuut aanbrak. FC Cranendonck kreeg een vrije trap op 25 meter van het doel. Het harde schot van Guus Teunissen werd nog door de muur tegengehouden, waarna de bal voor de voeten van Wesley Damen belandde. Met een mooie krul liet Wesley de Panningen doelman kansloos en hield daarmee de 3 punten in Soerendonk.

Powered by Blog Grabber