FC Cranendonck

Op Pinkstermaandag organiseert FC Cranendonck weer haar 7×7 voetbal toernooi. Op Pinkstermaandag 5 juni 2017 organiseert de activiteiten commissie van FC Cranendonck   haar  7 tegen 7 voetbaltoernooi op sportpark ‘de Braken’. Tijdens deze dag wordt er in twee categoriën (heren en dames) gestreden om…FC Cranendonck

26-04-2017 08:47 – Ingezonden door Redactie

Op Pinkstermaandag organiseert FC Cranendonck weer haar 7×7 voetbal toernooi. Op Pinkstermaandag 5 juni 2017 organiseert de activiteiten commissie van FC Cranendonck   haar  7 tegen 7 voetbaltoernooi op sportpark ‘de Braken’. Tijdens deze dag wordt er in twee categoriën (heren en dames) gestreden om de allerhoogste plaatsen. Inschrijving geschiedt op volgorde van binnenkomst en vol  is vol.

Tot het toernooi worden alleen teams uit Soerendonk en Gastel  toegelaten.
bv  * buurtvereniging
     * bedrijfs clubje
     * vrienden of vriendinnen club
     * familie team
     * café team of zo , als je maar  iets met Soerendonk/Gastel te maken hebt.

De organisatie houdt zich het recht voor om op bovenstaande regels teams niet toe te laten. Inschrijfgeld is per team vastgesteld op € 15,- Men kan inschrijven tot 25 mei 2017 met inschrijfformulieren die te krijgen zijn in de kantine op ons sportpark of bij Jan Stevens (of via download op onze website www.fccranendonck.nl).

Powered by Blog Grabber