Federico Ordoñez

Federico Ordoñez is een prominent flamencodanser. Hij verbleef jaren in Sevilla om zijn danstechniek te verfijnen. Als choreograaf is hij verbonden aan de Muntschouwburg. Referenties heeft hij bij de vleet.Federico Ordoñez

28-04-2017 14:12 – Ingezonden door Redactie – Foto Nathalie Marissel

Federico Ordoñez is een prominent flamencodanser. Hij verbleef jaren in Sevilla om zijn danstechniek te verfijnen. Als choreograaf is hij verbonden aan de Muntschouwburg. Referenties heeft hij bij de vleet. Uitverkochte zalen van hier tot in Hongarije bevestigen zijn populariteit.  Steeds weet hij het publiek sterk emotioneel te raken. VTM bracht hem definitief bij het grote publiek. Hij spat gewoon van het scherm, Federico geeft je meteen zin om naar Spanje te vertrekken, Poëzie in beweging: de jury had niets dan lovende woorden toen hij zijn kans waagde in Belgium’s got Talent.
Bezetting: Federico Ordoñez (dans), Carmen Fernandez (zang), Alexander Gavilán (gitaar) en François Taillefer (percussie)
De voorstelling is op zaterdag 29 april om 20u15 uur in CC De Adelberg. Tickets à 15€ via
CC  De Adelberg, Adelbergpark 1, 3920 Lommel. T 0032 11 553511 of www.ccdeadelberg.be

Powered by Blog Grabber