Fiets – wandel tweedaagse Achel

De twee voorgaande jaren werd er door WTC Kranig Vooruit een fietstwee-daagse georganiseerd. Dit jaar wordt dit een fiets –wandeltweedaagse op 8 en 9 juli in het centrum van Achel.Fiets – wandel tweedaagse Achel

18-04-2017 08:43 – Ingezonden door Redactie

De twee voorgaande jaren werd er door WTC Kranig Vooruit een fietstwee-daagse georganiseerd. Dit jaar wordt dit een fiets –wandeltweedaagse op 8 en 9 juli in het centrum van Achel.
De twee voorgaande jaren organiseerde WTC Kranig Vooruit uit Hamont-Achel een fietstweedaagse vanuit de hallen van Thijs industriebouw op het Heikesveld. Om het makkelijker bereikbaar te maken is het begin en eindpunt dit jaar in het centrum van Achel namelijk het Michielshof.
Naast een andere locatie wordt het ook uitgebreider. De fietstweedaagse was dagelijks voor 40 en 60 km. Dit jaar wordt een 25 km route toegevoegd zodat het ook voor gezinnen met kinderen interessanter is.
Ook is er op dezelfde dag vanaf dezelfde locatie een wandel tweedaagse. Hierbij zijn dagelijks 3 routes uitgezet tussen de 7 en 15 km. Dan kan er vanuit het centrum van Achel door de landelijke bosrijke omgeving over uitgezette routes gewandeld worden.
Er volgt nog meer informatie maar zet dit evenement van 8 en 9 juli maar vast in uw agenda zodat u dan met fietsen of wandelen van de zeer fraaie omgeving van Achel kunt genieten.

Powered by Blog Grabber