Fietstocht met OKRA Trefpunt Hamont

Woendagmorgen 10.05.2017: de eerste zonnige dag!  Een groep  Okraleden vertrok aan de Burg te Hamont, met de fietsen geladen op de fietsendragers van een paar auto’s naar Midden-Limburg.Fietstocht met OKRA Trefpunt Hamont

21-05-2017 09:12 – Ingezonden door Redactie

Woendagmorgen 10.05.2017: de eerste zonnige dag!  Een groep  Okraleden vertrok aan de Burg te Hamont, met de fietsen geladen op de fietsendragers van een paar auto’s naar Midden-Limburg. Vanaf de parking Molenheide te Helchteren een tocht van 65 km. Doorheen het natuurgebied de Wijers en omgeving. De terugweg bracht ons in de omgeving van Bokrijk waar je via een fietspad met het water aan weerszijden op ooghoogte, door het water fietst. Even rusten met de zon in de rug op het terras in Bokrijk,  waarna de fietsendragers terug te  belasten terug huiswaarts richting Hamont. Het was een zalige fietstocht. Met dank aan de fietsbegeleiders van Okra trefpunt-Hamont.

Powered by Blog Grabber